NAMJEŠTAJ KOJI KOMBINIRA JAPANSKU I TALIJANSKU ESTETIKU

Svjetski poznati brendovi De Padova i Time & Style osigurali su mjesto u dizajnu i proizvodnji namještaja.

Svaki od njih poseban je u stilu i estetici namještaja koji predstavlja javnosti. Njihova suradnja dovela je do stvaranja jedinstvene linije namještaja pod nazivom Time & Style Edition, koja uključuje najbolje talijanske i japanske elemente.

Kolekcija namještaja sastoji se od 17 komada koji pokrivaju spektar standardne ponude. Predmeti poput stolice "Sensitive Light" odlikuju se jednostavnošću i blagim utjecajem danskog dizajna, za dodatnu svestranost i pokretljivost. Suprotno tome, lampica "Bombori" prvak je u pogledu japanske proizvodnje svjetiljki od savijene žice i washi papira. Na ostatak kolekcije najviše utječe talijanski dizajn, jer japanski obrti nemaju tako snažan odjek kada su u pitanju sofe i kreveti.

Nova kolekcija odstupa od stroge talijanske proizvodnje, poštujući mogućnosti japanskih majstora. Direktor tvrtke De Padova kaže da je iznenađen sofisticiranošću i stilom koji krasi japansku tehniku ​​izrade namještaja, koja se stoljećima nije mijenjala.

Ono što je u cijeloj priči značajno je da su te tvrtke zadržale kulturni identitet svoje zemlje i istodobno isticale superiorne aspekte na obje strane, ne sukobljavajući se niti jedan trenutak.

Ž.J.

Izvor: Dornob

Povezane teme