MODULARNI KUĆNI VRT

Ako volite biljke i uživate u njihovom zelenilu, obožavat ćete i modularni sistem LeGrow.

Zapravo predstavlja mnogo više od kućnog vrta. Riječ je o malom ekosustavu, koji pruža sve što je potrebno za rast određenih biljnih vrsta, odnosno fantastičan način uzgoja biljaka u zatvorenom prostoru.

LeGrow modularni sustav vješto je nazvan po svom izgledu, modularnim blokovima kojih se sjećamo iz djetinjstva. Jedina je razlika što se sa Le Grow modularnim blokovima ne grade gradovi, zgrade i automobili, već biljni ekosustav.

Ovaj modularni vrt osmišljen je da pojednostavi proces uzgoja biljaka po želji, istovremeno minimizirajući ljudsko sudjelovanje u samom procesu. Vaš je zadatak sastaviti blokove. Na dnu blokova nalazi se rezervoar za vodu koji održava tlo vlažnim nadgledajući njegovu razinu. Čak dolazi s ovlaživačem koji vašem malom ekosustavu daje vlažnu maglu sličnu onoj koja se nalazi u amazonskoj prašumi. Uzgajući biljke u isto vrijeme, ovaj ovlaživač stvara i ugodnu atmosferu u sobi.

Ako nema dovoljno sunčeve svjetlosti u sobi u kojoj planirate instalirati svoj mali LeGrow sustav, nema problema, jer ima ugrađene svjetiljke koje djeluju poput kacige i oponašaju sunčevu auru. Svjetiljke se uključuju do 6 sati dnevno, koliko je potrebno da biljke budu izložene svjetlu.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme