LIJEPE POZADINE ZA KADU

Koliko često dopuštate sebi da mala doza hedonizma zaroni u kupku s mjehurićima dok se u pozadini čuje opuštajuća glazba?

Ako niste podlegli teretU žurbe i ako još uvijek nađete "razloge" da ugodite sebi, svidjet će vam se naša tema danas. To je dekorativni, ali vrlo koristan trenutak u vašoj kupaonici.

Jednom uobičajena u kupaonicama širom svijeta, pozadina kade skriva određenu draž. Njegova kreativna funkcija je u naglašavanju stila vaše kade, ali i u načinu na koji oplemenjuje kupaonicu kao cjelinu. Također je bitno ako su zidovi u vašoj kupaonici prekriveni tapetama, a ne pločicama, pogotovo ako želite napuniti kadu do vrha. 

NIŠE ZA KADU SA POZADINAMA

Niše znače pozadine na sve tri strane oko kade. Ove kade obično su obrubljene zidom s tri strane, a sasvim je praktično postaviti pozadinu u ovom obliku. Prednost ovih pozadinskih niša je u tome što vam omogućuju zaštitu zidova od prskanja vode tijekom kupanja. Po vašem izboru mogu pratiti dizajn pločica u ostatku kupaonice ili biti posve drugačija priča. 

POZADINE NA JEDNOM ZIDU

Druga je mogućnost tapeta koja pokriva samo jedan zid iznad kade. Može biti frontalna ili bočna, ovisno o tome postoji li prozor u blizini kade i koliko je spušten u kadu. Ove pozadine imaju istu funkciju kao i trostrane, s nešto manjom zaštitom površine, jer se nalaze samo na jednoj strani. Obično su stilski, kako bi prostor učinili luksuznijim i elegantnijim.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme