KUPAONICA SA SMJELIM ZELENIM TONOVIMA

Pripremite se ovo ljeto za nešto osvježavajuće, zeleno i nadahnjujuće .

Zelena boja je u centru zbivanja i pronašla je suptilan put do vas. Ona je zavirila u vašu kupaonicu. Budući da je standardna kupaonica dekorirana u neutralnim tonovima, ovakav jedan detalj je i više nego dobrodošao.

Osim neobičnog izbora boja odraženih u crno-bijelim elementima, zeleni je dodir onaj koji ovom prostoru daje svoju suštinu. Pod kupaonice je prekriven uzdužnim šesterokutnim pločicama u mat crnoj boji, a tuš kabina i glavni zid obogaćeni su šesterokutnim mat pločicama u bijeloj boji. Crna fuga između njih je ono što stvara željeni kontrast.

Vrata tuš kabine izrađena su za mjerenje i pregrađivanje prostora, pružajući mu osjećaj dubine. Gusta stakla i crni okvir sve do stropa savršeni su dodatak kontrastnom efektu. Budući da cjelokupni prostor kupaonice nije velik i u njoj nema prozora, što je veliki nedostatak, bilo je potrebno razmisliti kako uvesti svježinu u njegovu unutrašnjost.

Bijela boja učinila je pola posla postojanjem u obliku bijelog sudopera i ormara ispod njega, s crnim mat ručkama, a zeleni detalji dali su konačni pečat. Prisutnost ove osvježavajuće boje otvorila je prostor i razbila izraženu crno-bijelu kombinaciju. Prirodno zelenilo je najljepši način osvježenja unutrašnjosti, ali prikaz zelenila također može poslužiti. Osim drvene police na zidu s nekoliko malih posuda sa zelenim biljem, tu je i umjetničko djelo u zelenom spektru, kao i ručni ručnici sa zelenim detaljima.

Osvježavajući!

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme