KADE U CENTRU NAŠE PAŽNJE

Ako tražite snagu, eleganciju i svestranost na jednom mjestu u vašoj kupaonici, bakrene kade su nešto što ne biste smjeli propustiti.

Oni su poput blaga koje ćete vjerno čuvati sljedećih desetljeća, jer izgledaju tako dragocjeno i nevjerojatno. A osjećaj koji vam pružaju dok ležite u njima, uživajući u sapunicama i mirisnim notama svuda oko sebe je jednostavno božanstven. 

U isto vrijeme lijepe i praktične, ove su kade bile raširene, ali zamijenjene su modernijim varijantama. Čini se da se u posljednje vrijeme vraćaju na velika vrata iz više razloga: oni su ekološki prihvatljivi, vrlo izdržljivi i antibakterijski. Napravljene od, kao što ime govori, bakra, ove su kade elegantan dodatak vašoj kupaonici oko koje možete izgraditi prekrasnu priču. Ovom prilikom ćemo navesti vaše glavne prednosti i nedostatke.

PREDNOSTI

Bakrena kadica otporna je na hrđu i koroziju. Ekološki je, što znači da se može reciklirati, a poznat je po tome što dobro zadržava toplinu kada ga punite, što je važno ako volite duge tople kupke. Budući da bakar ima antibakterijska svojstva, tada će higijensko okruženje uvijek ostati, bilo za vrijeme kupanja ili nakon njega. Na raspolaganju vam je širi raspon stilova i vrlo živahna estetika.

NEDOSTACI

Prilikom odabira bakrene kade, trebali biste obratiti pozornost na njegov sastav. Ako je lošije kvalitete, može sadržavati neželjene razine žive i olova koji nisu dobri za ljudsko zdravlje. Stoga je cijena kvalitetne bakrene kade presudna i najčešća "mana" koju ljudi pronađu u njoj.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme