KADE OD PRIRODNOG CEDRA

Ima nečeg u uranjanju u toplu kupku, što se ne može iskazati riječima.

Vrlo je ugodno iskustvo koje nam pruža veliko zadovoljstvo, a omiljeno je među ljudima širom svijeta. Mnogo je načina za uživanje u toploj kupki kod kuće ili u nekom od Spa centara.

Kade s ugrađenim hidromasažnim sustavima zasigurno su jedno od najčešćih rješenja, a zajedno s mnogim drugim značajkama upotpunjuju iskustvo. Prikladni za unutarnju i vanjsku upotrebu, dokaz su da kada želimo pronaći ćemo način za uživanje. Iako se većina današnjih dizajna teži današnjem dizajnu, neki su i dalje izrađeni od drveta i unutar njih su specifične prirodne note.

Kadi od cedra jedan su od njih. Prirodni, napravljeni od crvenog cedra sa svim blagodatima moderne plastične kadice, savršen su izbor za hedoniste. Ova vrsta cedra ima nevjerojatan izgled i još bolji aromatični miris. Bez obzira jeste li namjerno ostavili mjesta u svom dvorištu za jednu takvu kadu ili ste spremni osloboditi mjesta kada razmislite o njenim prednostima, nećete pogriješiti.

Ona je zapravo sve što trebate da biste sebi pružili vrhunski užitak. Sami ili u dobrom društvu bez sumnje ćete uživati ​​u opuštajućim mlaznicama tople vode, bez obzira na vanjsku temperaturu. Stablo cedra blagotvorno djeluje na našu kožu i ima terapeutska svojstva, zbog čega se široko koristi za oporavak nakon ozljeda i za revitalizaciju tijela u cjelini.

Moderni biolozi tvrde da stablo cedra ima dušu i da je njegov biološki ritam jednak onome ljudskog, zbog čega je vrlo poželjno da od ovog stabla bude izrađeno nešto u njegovom okruženju. 

Ž.J.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme