HRABRE BOJE U ŽENSKOJ KUPAONICI

Kada su kupaonice u pitanju, najčešći izbor su neutralni tonovi.

Razlog za to je u većini slučajeva ograničen prostor koji vlasnici ne žele vizualno dodatno suziti dodavanjem akcentnih boja. Međutim, kad su u pitanju ženske kupaonice, stvari su malo drugačije. Ova soba u stanu može i treba biti drugačija, izražajnija i nadahnjujuća.

Ako se ne bojite malih prostora i ako uživate u odvažnim bojama, za vas imamo jednu ljetnu avanturu - pretvaranje vaše ženske kupaonice u prekrasan šareni spektar u kojem dominiraju boje. Taj se prostor razlikuje od ostalih prostorija u vašem domu. Osobna je i zaslužuje biti drugačija, bitna i ženstvena. Ako ste spremni zakoračiti u svijet crvenih, žutih i plavih tonova s ​​nama, pregledajte našu galeriju i uživajte u ostatku teksta.

CRVENI SPEKTAR U ŽENSKOJ KUPAONICI

Ne postoji boja koja vjernije opisuje strast od crvene, zar ne? Upravo je to boja koja ženi treba da izrazi svoj stav i osjećaje. Tamnocrvena je boja koja stvara najveći vizualni utjecaj i rezervirana je samo za najhrabrije. Crvena nam dolazi u pregršt lijepih nijansi od kojih je svaka na svoj način lijepa. U kombinaciji s crnom bojom ovaj prostor izgleda zaista dramatično.

PLAVA SENZACIJA

Ako želite suptilniju, ali opet izražajniju boju u svojoj ženskoj kupaonici, naš je prijedlog neodoljiva tirkizna boja. Bijela je boja koja vas neće razočarati ako je kombinirate s plavom.

NEODOLJIVI PINK MOMENTI

Ova je boja možda najočitiji izbor za dekor ženske kupaonice, ali ponekad se teško nositi s njom jer je vrlo dominantna i sposobna je progutati prostor. Potražite kontraste poput crne i bijele koji će ju smiriti, a svoj odlučni stav naglasite zlatnim tonovima.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme