ŽUTE KUPAONICE KOJE ĆE VAM POPRAVITI RASPOLOŽENJE

Jeste li spremni ovog ljeta ući u svoju kupaonicu s osmijehom na licu?

I više je nego izvjesno da će se to dogoditi, ako mu podarite neku živahnu boju, žutu na primjer. Tako vedra, vesela i puna radosti u sebi, žuta boja vam donosi zrake Sunca i ljepote ljeta na dlanu. Sve što treba da uradite jeste da joj se prepustite.

Žuta nam dolazi u toliko nijansi da je gotovo okrutno reći koja je najljepša. Svijetle i tople čarobne nijanse žute boje mogu ispuniti vašu kupaonicu ugodnošću i dobrim raspoloženjem. Ako ste zainteresirani pretvoriti svoju kupaonicu u čarobnu žutu oazu, rado ćemo vam pokazati kako to učiniti.

ZAPOČNITE OD ZIDOVA

Bojanje zidnih površina ili postavljanje žutih pločica definitivno je jedan od izbora koji vam se nude. Na zidovima, u bilo kojoj varijanti, žuta boja otvara prostor, čini ga svježim i prozračnijim. Ako želite, to mogu biti svi zidovi u kupaonici ili samo jedan akcentni zid, prostor pod tušem ili oko sudopera. Također, ako ste spremni za moderniju varijantu obnove kupaonice, upotrijebite tapete sa žutim tiskom.

NAMJEŠTAJ I DEKOR

Ako su vam žuti zidovi i dalje previše i ako već imate pozadinu koja vam se sviđa, bilo da je neutralna ili u boji, možete odabrati žuti namještaj. Ormarići, sudoperi, kade, police, pa čak i dekorativni elementi poput zavjesa za tuširanje, saksije za cvijeće i žute rasvjete mogu pridonijeti prekrasnom sunčanom prostoru kupaonice. Mornarsko plava boja sjajno je sa žutom bojom, tako da je nemojte izostavljati prilikom ukrašavanja.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme