ŠARMANTNE KUPAONICE

Unatoč činjenici da se mnogi danas okreću modernom dekoru kuće, uvijek će biti onih koji preferiraju rustikalne elemente.

Za razliku od elegantnih modernih detalja, rustikalni dekor ima posebno mjesto u uređenju interijera. On je više nego prepoznatljiv i gotovo nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Rustikalni elementi sadrže materijale koje najviše nalazimo u prirodi i koji im daje nevjerojatan šarm.

Drvo i metal najčešći su elementi koji izražavaju rustikalni stil uređenja interijera, jer unose toplinu i udobnost prostoru u kojem živimo, pa kao takvi mogu biti prisutni sami ili kao dodatak drugim stilovima. Bilo da se nađete u planinskom domu čiji je svaki kutak ispunjen tim elementima ili u suvremenom gradskom potkrovlju, rustikalne su izjave dašak šarma i daju prostoru poseban izgled. To je slučaj i s kupaonicama koje ćemo vam danas predstaviti.

Šarmantna, nadahnjujuća, neobična - ova kupaonica opisuje jedinstveni skup i težnju svih elemenata da se spoje u jednu idiličnu cjelinu. Ako želite da vašom kupaonicom dominira ovaj stil, savršen izbor za vas je drveni pult, u čijem je središtu sudoper. Tamne nijanse koje dominiraju prostorom i adekvatna rasvjeta zaista stvaraju fantastičan dojam i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim kada boravite u ovoj kupaonici.

Unoseći drvene elemente u svoj životni prostor, automatski unosite dio prirode u njega. Ako vam je cilj stvoriti jedinstveni prostor, trebali biste znati da zahvaljujući rustikalnoj izjavi to više nego lako možete postići. Gotovo je nemoguće pronaći dva identična komada drva. To znači da su svi elementi predviđeni za ukrašavanje vaše kupaonice zapravo jedinstveni. To je upravo ono što daje dodatnu svjetlost vašoj kupaonici.

Rustikalni stil nudi vam brojne mogućnosti opremanja vaše kupaonice - od drvenih komoda, preko ogledala s drvenim okvirima, pletenih košara, metalnih kanti, kamenih kadica do lampiona i metalnih fontana. Rustikalne kupaonice su nešto što jednostavno morate voljeti.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme