NARANČASTA DOZA ŠARMA U KUHINJI

Upotreba narančastih tonova u dizajnu interijera u posljednje je vrijeme sve prisutnija.

Vidimo narančaste sofe, stolice, okvire ogledala, pa čak i zavjese i tepihe koji unose dozu izražajnosti u prostor. Ovo je ljeto savršeno za eksperimentiranje s novim bojama. Narančasta je jedna od njih, a u vašoj kuhinji izgledat će više nego fantastično.

Ako je vaša kuhinja obična i ukrašena paletom neutralne boje poput bijele, bež, sive, pa čak i svijetloplave ili zelene boje, nemate izbora nego razbiti njenu monotoniju s izvanrednim narančastim tonom. 

Kompletan zid obogaćen narančastim pločicama ili obojan ovom nijansom idealno je ljetno osvježenje koje će biti ugodno gledati svaki dan. Također, ako još uvijek niste potpuno sigurni je li narančasta boja za vas, možete joj dati samo jedan zid, ili njegov dio, kako biste sebi pružili priliku da se navikne na njegov intenzitet.

Druga varijanta je izbor kuhinjskih ploča, tj. pulta u narančastim tonovima. Kako bi vaš potez u obliku narančaste pulta odjeknuo u sobi, nemojte se ustručavati podvući je barskim stolicama s narančastim sjedalima ili detaljima u obliku narančastih vaza, saksija za cvijeće itd.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme