INTERESANTNE PERFORIRANE PLOČE

Promjena godišnjih doba uvelike utječe na potrebu pojedinca da nešto promijeni u svom okruženju.

Prije svega, želimo se osloboditi svega što nas je ometalo i učiniti prostor u kojem živimo svaki dan ugodnijim i funkcionalnijim. Uvijek postoji potreba za dodatnom mogućnošću pohrane različitog niza stvari, kao da se nalazi na vrhu popisa.

U tom smislu nude nam se brojne mogućnosti, pogotovo ako govorimo o odbacivanju stvari u kuhinju. Fantastični trend s kojim smo se susreli ovog proljeća došao je k nama u obliku perforiranih ploča. Njihova prisutnost u kuhinjama ne samo da nas oslobađa od gomile posuđa, nego i podiže razinu funkcionalnosti na najvišu razinu. Bez obzira planirate li cjelovitu obnovu svoje kuhinje ili vam treba samo malo više prostora, ovi fenomenalni tanjuri savršeni su za vas.

Perforirana ladica za kuhanje može biti bilo što - zid u kuhinji koji ne koristite, stražnja strana kuhinjskih vrata, dio uspravne ladice za izvlačenje, prostor iznad sudopera ili strana kuhinjskog elementa. Jednom kada se uvjerite u mogućnosti ove ploče za kuhanje, više nećete moći zamisliti svoju kuhinju bez nje. 

Ako živite u velikoj obitelji i imate puno kuhinjskog pribora, lonaca, lonaca, tave, ovi tanjuri su vaš siguran potez. S klasičnim i nenametljivim izgledom, perforirane ploče mogu se savršeno uklopiti u sve stilove kuhinje, a po želji ih možete i preraditi tako da se još bolje uklope u vaše okruženje.

Ovisno o dostupnom prostoru i učinku koji želite postići, ovi paneli mogu poslužiti kao eksponati, ali i biti potpuno skriveni od očiju javnosti. Oni mogu stvoriti snažan vizualni efekt, ali prije svega služe za držanje potrebnog pribora za pripremu omiljene hrane pri ruci.

Ako vam treba malo inspiracije za postavljanje ovih pločica u vašoj kuhinji, naša fotogalerija vam je na raspolaganju.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme