BLAGOVAONICE SA ZIDOVIMA OD BIJELE CIGLE

Dugo ste razmišljali o obnovi blagovaonice?

Potrebno mu je osvježenje, ali ne znate gdje započeti? Za vas imamo zanimljiv prijedlog. Nešto što će cijelom prostoru dati prijeko potrebnu svježinu i posve novu dimenziju. Predlažemo zidove od bijele opeke, koji su u ovoj sezoni postali apsolutni hit.

Kako se već dugo nastoji postići rustikalni namještaj suvremenih domova zadržavajući udobnost i dodir elegancije, zidovi od bijele opeke (opeke) nameću se kao dobro rješenje. Oni se više nego lako uklapaju u gotovo sve postojeće stilove i, osim toga, daju vam mogućnost da u potpunosti promijenite izgled svoje blagovaonice. Postoji niz varijacija koje omogućuju uklapanje bijelog zida od cigle u cjelokupni oblik dizajna.

Zid od bijele opeke možete stvoriti na dva načina: izbjeljivanjem izvorne opeke ili slikanjem po vašoj želji. Ako se odlučite za prvu varijantu, moramo naglasiti da će u određenoj količini, tj. Na mnogim mjestima, biti poznata izvorna boja opeke, što joj daje dodatni šarm. Kombinacija bijelih i crvenkastih tonova stvara karizmatično okruženje, vrlo privlačno gledatelju. Ako se odlučite za drugu opciju, na pragu ste stvaranja moderne blagovaonice u kojoj ćete zaista uživati.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme