INTERIJER PREPUN BOJA I KONTRASTA

Kad arhitekt i dizajner interijera stvari uzme u svoje ruke i stvori vlastiti dom, događa se čudo.

Ime umjetnice koja posjeduje dom koji vam danas predstavljamo je Ester Bruzkus. Stan se nalazi u Berlinu, i, jednostavno rečeno, njegova unutrašnjost je eklektična. Mnoštvo kontrasta i boja isprepliću se na svakom koraku i stvaraju upečatljiv dekor.

Godine rada iza Esther navele su je da traži način da svoju ljubav prema dizajnu interijera pokaže na individualan način. Učinkovito planiranje, razigrani materijali i kombinacije boja stvorili su iznenađujuće skladan prostor. Pažljivo odabrani namještaj i sjajni detalji zaokružili su sliku i istaknuli eklekticizam u prostoru.

Stan se nalazi u potkrovlju i prostire se između istočnog i zapadnog ostakljenog pročelja zgrade. Niz geometrijskih volumena dijeli stan na odvojene, ali opet povezane površine. Koncept dnevne sobe je jednostavan, s upečatljivim baršunom postavljenim ljubičastim tonom. Prostor je pun dnevnog svjetla zahvaljujući velikim prozorima.

Kad zakoračite u kuhinju, primjetne pastelne nijanse skladno se kombiniraju s kuhinjskim tanjurom od terrazzo. Blagovaonski stol po mjeri je dragulj ovog prostora, a njegovi oštri rubovi umiruju se zaobljenim izgledom stolica. Iza zidova obojenih sivim bojama nalaze se jedinice za skladištenje u jarko plavom tonu, što doprinosi eklektičnom dojmu.

Vjerojatno najljepši detalj u ovom stanu je terasa smještena na krovu, do koje vodi stubište. Nudi prekrasan pogled na Berlin, a osmišljen je kao niz volumena i platformi koji su osmišljeni kako bi naglasili jedinstveni stil vlasnika.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme