ELEGANTAN BAZEN NA KROVU PENTHAUSA

Danas vas vodimo u luksuzni stan koji se nalazi na vrhu zgrade u New Yorku.

Oko 150 četvornih metara obnovio je dizajnerski studio TBD, a ovaj penthouse dobio je vrhunski makeover. Otvoreni raspored, tuš na otvorenom, kao i vruća kupka samo su dio ove nevjerojatne, prekrasne priče.

Stan ima nevjerojatan pogled s terase na krovu, koja uključuje mali bazen s barom i sunčalište. Krovna terasa postavljena je u visini postojećeg krova, što daje dojam da je bazen ugrađen u pod. Staklena ograda otkriva prekrasan panoramski pogled na grad i nudi jedinstveno iskustvo.

Kad siđete s krova, ispred vas se otvara interijer definiran bijelim površinama koje izgrađuje hodnik obložen drvetom, betonskim podovima i lukovima. Glavni izazov u dizajnu bio je povezivanje prednjeg ulaza dizala s većim, otvorenim potkrovljem straga. 

Iza zidova u hodniku u boji oraha nalaze se kućni ured, smočnica i kupaonica za goste. S lijeve strane su kuhinja i blagovaonica, a na drugom kraju je spavaća soba. Na suprotnom kraju penthousea nalazi se glavna spavaća soba, kojoj se pristupa kroz staklena vrata. Potpuno bijela spavaća soba dizajnirana je za gledanje filmova, s projektorom iznad kreveta i zaslonom koji se po potrebi može spustiti.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme