DUPLEKS KOJIM DOMINIRA LUKSUZ

Luksuzan i vrlo luksuzan, ovaj duplex obogaćen je kvalitetnim materijalima, koji su ga oblikovali od poda do stropa.

Stan se nalazi na trećem i četvrtom katu zgrade, a prostire se na oko 90m2. Mramor, čelik i mjed koristili su se u uređenju njegove unutrašnjosti, što je stvorilo impresivan dojam. Kvaliteta ovih materijala podigla je ukupnu cijenu ukrasa. Pažljivo stvoreni volumeni osvjetljavaju unutrašnjost prirodnim svjetlom i dodatno naglašavaju prisutnost spomenutih materijala.

Kad uđete unutra, primijetit ćete potpuno opremljenu modernu kuhinju u mramornoj školjci, pored koje se nalazi blagovaonica. Ove sobe gledaju na kućni ured, a na katu su spavaće sobe, knjižnica i kupaonica s saunom. Uz glavnu spavaću sobu, postoje još dvije, od kojih svaka ima svoj ormar i kupaonicu.

Većina namještaja u prostoru nosi pečat izvornog dizajna, dok je miješanje ružinog drveta s mjedom i mramorom dodatno naglašavalo njegov stil i eleganciju. Veliki prozori u svakodnevnom dnevnom dijelu oživljavaju u sebe veliku količinu prirodne svjetlosti, koju dodatno naglašavaju glomazna ogledala.

Vjerojatno najatraktivniji detalj u stanu je dnevna soba dvostruke visine s koje se pruža prekrasan pogled na krajolik. Djela puna hrabrosti ispunjavaju interijer spokojem i doprinose njegovom luksuzu.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme