ŠARENI JASTUCI ZA DNEVNU SOBU

Na pragu smo ljeta a sa njim dolazi i potreba da svoje okruženje osvježimo jarkim bojama.

Bilo da se radi o podovima, zidovima ili drugim detaljima u našem životnom prostoru, jednostavno želimo da oni budu razigrani i uljepšaju naše vruće ljetne dane. Naša današnja tema je o ovome, o sitnicama koje uvelike mogu učiniti vaš dom fantastičnim.

Ovo su šareni jastuci za dnevnu sobu koji stvaraju poseban dojam. Bez obzira jeste li jedan od onih koji neprestano traži nove ideje za vrhunski dekor svog doma ili vam je samo potrebno povremeno promijeniti, ovi su jastuci pravi izbor za vas. Zahvaljujući njima, promijenit ćete potpuni dojam koji vaš dnevni boravak ostavlja u tren oka.

Oni su savršeni za činjenicu da im je stalo do vašeg proračuna, a kad se bliži kraj ljetne dosade, jednostavno ih možete ostaviti da ne smetaju. Iz tog razloga, predlažemo vašoj pažnji mnogo različitih jastuka koji mogu ukrasiti vaš dnevni boravak. Na vama je da li se odlučite za odvažnije koji se potpuno ističu od svega ostalog u sobi ili potražite malo prikladnije primjere.

Također, ako odaberete nekoliko jastuka potpuno različitih uzoraka, njihove kombinacije na drugačiji način moći će svaki dan stvoriti novu kompoziciju i prava mala umjetnička djela. 

Budući da većina modernih dnevnih soba ima neutralnu pozadinu, ništa vas neće odvratiti od jastuka, što je upravo ono što ste željeli postići, zar ne? Akcentni jastuci u različitim nijansama, bojama i materijalima stvorit će prekrasan krajolik u kojem ćete uživati.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme