TRENDOVI KOJE TREBA IZBJEGAVATI

5-ukrasni trendovi-to-biti-izbegavati.jpg

 

Kad želite ukrasiti svoj interijer, vjerojatno se pitate što je trenutno u trendu i moderno. Ovog puta nećemo se fokusirati na ono što je u pitanju , već samo na ono što više nije.

Bilo da obnavljate svoj dom od poda do stropa ili samo želite malu promjenu koja će upotpuniti izgled vaše dnevne sobe ili kuhinje, još uvijek morate slijediti neka pravila. Kako je Pantone ove godine proglasio kraljevskom plavom godinom, koja bi se definitivno trebala naći u vašem domu, sljedećih pet trendova više ne bi trebalo biti:

Edison žarulje

Ove žarulje stekle su veliku popularnost u 2015. Možete ih vidjeti u mnogim kafićima i restoranima, ali i na trijemovima i terasama domova. Ipak, sada je vrijeme da ih pozdravimo.

Ružičasta boja

Boja koja već desetljećima ukrašava interijer ... eto, sada je vrijeme da je ostavite na stranu i isprobate kraljevsko plavu ili neku drugu nijansu.

Potpuno bijela kuhinja

Bijeli, ultra čist izgled kuhinje više nije u modi. Trebali biste se prebaciti na malo topliju nijansu i dodati malo zelenila, pogotovo sada prije početka proljeća.

Neutralni tonovi

Slično kao i bijele kuhinje, također biste trebali zaboraviti na neutralne tonove u dekoru ostatka interijera. Slobodno unesite malo boje u svoj dom!

Umjetnost riječi

Motivacijske poruke, pisani tekstovi na zidu, neonski natpisi i slično lijepo su ukrašavanje, ali sada potpuno izvan trenda. Možete pronaći neke radove za njih ili stvoriti nešto po svojoj osobnoj vrijednosti.

S.B.

Foto: Decoholic.org/Pinterest

Povezane teme