OPLEMENITE PODOVE U DOMU

Uz ljubav i njegu odabranih prostirki, pružaju moderan životni prostor s potrebnom dozom šarma i umjerenosti.

Bez njih gotovo da i nema primjera ugodnosti u suvremenim domovima koji sve više teže minimalističkim uređenjima. Često izostavljeni iz unutrašnjosti zbog ljepote poda u obliku parketa ili laminata, odnosno tepiha, na suptilan način daju dodir topline jednom ambijentu, istodobno ukazujući na osobni ukus vlasnika.

Ako ove sezone razmišljate o preoblikovanju vašeg interijera, predlažemo da provjerite novo ime specifično za Nomad, koje je dio kolekcije Carpet Edition. Inspirirani drevnom berberskom i marokanskom kulturom, ovi tepisi zaista oplemenjuju interijer, pružajući mu savršenu harmoniju.

Zanimljivi ćilimi na vrlo originalan način evociraju dug put integriranja mediteranske i orijentalne kulture. S jedne strane vjerno prikazuju povijest i nomadsko stanovništvo sjeverne Afrike, s druge, odajući mudrost i vještinu indijskih obrtnika.

Njihova vrijednost posebno je naglašena činjenicom da je svaki pojedinačno ručno izrađen u Indiji, zbog čega oni nose sa sobom osobni pečat obrtnika koji na njima radi. Gotovo je suvišno naglasiti da je svaki proizvod priča po sebi, individualna i jedinstvena. Dvije slične, ali ne dvije potpuno iste.

U novoj kolekciji Nomad postoje tri opcije prostirki - Atlas koji je po svom izgledu uvelike povezan s drevnom marokanskom kulturom, a proizveden je u različitim varijacijama vune, bambusa i pamuka, s geometrijskim uzorcima i naglašenim plavim, sivim i zlatnim tonovima; Član koji svojim linearnim uzorcima nastoji istinski oplemeniti moderan dom, nadahnuvši simbolom berberskih klanova, ilustrirajući ljudsku i prirodnu sferu; i na kraju Duna, koja savršeno nadopunjuje cjelokupnu kolekciju, a karakteriziraju je dulja vlakna vune i pamuka, asocirajući nas na vjetar koji se igra s pijeskom u pustinji i stvara dine.

Idealni za mediteranski, suvremeni, eklektični i moderni interijer, ovi tepisi jedan su od najlakših načina za promjenu cjelokupnog ambijenta jednog prostora, pružajući vam mogućnost igranja bojama, bojama, uzorcima i materijalima.

Ž.J.

Povezane teme