IDEALNE BOJE ZA SOBU

Pronaći pravu boju za svoju spavaću sobu nije lak zadatak. Teško ćete se odmah odlučiti za prvu nijansu koju pogledate na kartonu boja, osim ako nemate jasnu ideju o tome što želite i kako to izvršiti, ovaj zadatak će vam postati puno teži.

Pogotovo kada je u pitanju odabir boje za zidove vaše spavaće sobe. I naravno, postoji mnogo izbora, međutim, mi bismo preporučili 5 boja koje su savršene za ovaj životni prostor.

Siva

Gotove sve nijanse sive boje stvaraju harmoničnu i umirujuću atmosferu u sobi. Ona će predivno izgledati i na zidovima, ali i u dekoru vaše spavaće sobe.

Zelena

Zelena boja je obično povezana sa zdravljem i dobrobiti, čak postoje i tvrdnje da ona oslobađa stresa i nervoze, što znači da je savršena boja za interijer spavaće sobe.

Plava

Sve nijanse plave evociraju misli morskog tila, spokoj neba zbog kojeg ćete u svojoj spavaćoj sobi osjetiti mir i spokoj. Bez obzira da li se odlučite za svjetlije ili tamnije tonove, bilo koja plava će izgledati dobro.

Bež

Bež tonovi stvaraju osjećaj topline i sigurnosti, tako da vaš interijer ne izgleda previše jednostavno i dosadno, kombinirajte ga s nekim svjetlijim detaljima.

Ružičasta

Ova boja također stvara osjećaj sigurnosti, a spavaća soba bi imala poneke pastelne i puderaste ružičaste nijanse, koji bi se izvrsno slagali s bijelim tonovima.

S.B.

Foto: Elledecoration.ru/Pinterest

Povezane teme