KUĆA U MEKSIKU PRETVORENA U PREDIVAN DOM

Svakodnevno nailazimo na veliki broj zgrada koje su nekada bile crkve, industrijski kompleksi ili napuštena skladišta, ali danas su nešto sasvim drugo.

Mnoge od njih postale su obiteljske kuće koje se ističu svojom toplinom i udobnošću, ali ona koja je privukla našu pažnju je nešto vrlo posebno. Ekskluzivna kuća u Meksiku prošla je preobrazbu i postala raskošan obiteljski centar za okupljanje i uživanje.

Obnovljena i popločana od dizajnerskog studija Weber Arquitectos, kuća ispred vas može primiti manji i veći broj ljudi, dok organizira obiteljska okupljanja i razne proslave. Ima novu banketnu dvoranu koja može primiti do 60 ljudi. Novi interijer uglavnom je odjeven u neutralne tonove, s tragovima bijele i sive boje. Drveni elementi u kombinaciji s neutralnom paletom zaslužni su za stvaranje tople i ugodne atmosfere.

Prostor izvorne rezidencije izmijenjen je dodavanjem velikih pomičnih ploča, manjih i većih pregrada i fleksibilnog dekora koji se prilagođava promjenjivim potrebama. Uz to, rasvjeta koja daje konačnu riječ također igra važnu ulogu u makeoveru. Gornja i donja razina kuće pružaju pogled na lijepo uređeno dvorište koje na neprimjetan način proširuje prostor u unutrašnjosti.

Kuća ima sobu za sastanke, igraonicu za djecu, veliku kućnu biblioteku, galeriju i svakako zatvoreni bazen. Spavaće sobe ispunjene su s puno svjetla i udobnosti, kao i ostatak kuće. Kuća djeluje kao savršeni labirint za istraživanje i uživanje. Nota sofisticiranosti, luksuza i stila proteže se kroz koncept cjelokupnog interijera.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme